Over ons/contact


Leuk dat je een bezoek brengt aan onze website!

Studio Steigerhout is een creatieve onderneming die zich liever niet laat vergelijken met andere aanbieders van steigerhouten meubels. We varen onze eigen koers en proberen onderscheidend bezig te blijven. We halen dan ook het meest plezier en voldoening uit het maken van maatwerkproducten die passen bij onze klanten. Daarbij proberen we echter trouw te blijven aan onze eigen stijl.

De klanten die we bedienen komen zowel uit het particuliere circuit als uit het zakelijke. De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met schaal 1 op 1 interieurarchitectuur, zijn onze meubels te zien geweest op SBS6 en hebben we menig huiskamer en bedrijfsruimte mogen voorzien van stijlvol meubilair.

Het meedenken over praktische zaken en het doorgronden van de wensen van onze klanten maakt dat we producten kunnen leveren die naadloos op die wensen aansluiten.

Sinds begin 2014 geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich binnen Studio Steigerhout te ontwikkelen en een mooi vak te leren. Zij werken onder professionele begeleiding mee aan de totstandkoming van uw meubels.

Graag tot ziens!

Niels, Studio Steigerhout

Niels
Studio steigerhout
Woerden

06 28 07 12 79
Info@studiosteigerhout.nl

 

* verplichte velden

Studio Steigerhout
Gildenweg 7a
06 28071279

Info@studiosteigerhout.nl