Tips bij het kiezen van de juiste vergadertafel.


Wanneer je aan je werknemers zou vragen wie van hen vergaderen leuk vindt, zullen er naar alle waarschijnlijkheid maar weinig van hen met een positief antwoord komen. Toch is vergaderen in veel bedrijven een regelmatig terugkerende noodzakelijkheid.
Het is ons met de jaren opgevallen dat veelĀ vergaderruimtes vaak saai en sfeerloos zijn ingericht met dode materialen zoals een vergadertafel met een laagje lamineer, tl-licht, systeemplafonds en geen tot weinig groen. Toch wordt er tijdens een vergadering juist van je verwacht creatief te zijn en dat je met inspirerende ideeen voor de dag komt. Een interieur datĀ dit aanmoedigd is naar onze mening dus een must.
Met dat in ons achterhoofd hebben wij een lijn vergadertafels ontworpen die een positieve bijdrage leveren aan de sfeer en uitstraling van jouw vergaderruimte en bedrijf.

 

Waar dien je op te letten bij de aanschaf van een vergadertafel op maat?

Tip 1. Allereerst is natuurlijk de beschikbare ruimte van belang. Het zou jammer zijn als de vergadertafel bij het leveren niet blijkt te passen.

Tip 2. Het aantal mensen die aan de vergadertafel een plaats moeten hebben. Per persoon rekent u ongeveer met 60cm. Zo krijgt u de maat van de benodigde ruimte tussen de poten van de tafel. Mocht u al stoelen hebben dan kunt u met deze maat rekenen. Houdt rekening met minimaal 5cm ruimte tussen iedere stoel.

Tip 3. De loopruimte achter de stoelen moet ongeveer 120cm zijn.

Tip 4. Het ontwerp. Je wilt natuurlijk dat de vergadertafel past bij de rest van het interieur van je bedrijf. Het unieke van onze vergadertafels is dat je ze helemaal zelf kunt samenstellen. De kleuren van je huisstijl kunnen bijvoorbeeld in het tafelblad doorgevoerd worden. Of wanneer bepaalde kleuraccenten in je interieur verwerkt zitten dan kun je deze ook in het tafelblad terug laten komen. Zelfs je logo kan in het tafelblad gegraveerd worden.
Hou je niet zo van kleur? Dan kun je ervoor kiezen de vergadertafel enkel af te lakken met een transparante pantserlak.

Tip 5. Maak een afspraak om in onze showroom een tafel in het echt te bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit die we leveren. De koffie smaakt ook lekker hier.

 

Graag tot ziens in onze showroom!

Niels, Eigenaar Studio Steigerhout

Niels
Studio Steigerhout

Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom.

* verplichte velden